Bekväm och trygg VVS-service åt fastighetsägare, via serviceavtal

Vi har stor erfarenhet av underhåll och service gällande både små och stora uppdrag för bostäder, kommersiella och offentliga lokaler.

Oavsett om du är större eller mindre fastighetsägare så behöver dina bostäder, kontor alternativt affärslokaler service och reparationer. Ofta sträcker sig ditt ansvar över detta 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Smidigast gör ni det genom att skaffa extern rör- och teknikhjälp och teckna serviceavtal med oss. Då får ni kontroll över era kostnader och får ett delat ansvar vilket gör det mesta mycket lättare.

Vi på AB Rörbjörnen har arbetat med denna typ av uppdrag sedan lång tid, vi vet vad ni behöver och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade! Vi har oftast en rörmokare redo på kort varsel, allt för att du ska få snabb service.

Vill du veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss gärna så berättar vi mer. Vi har alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni kan och ska kräva av er samarbetspartner och vill gärna hjälpa er!


Några pågående serviceavtal

 • Telge Bostäder, Telge Fastigheter
 • Stockholm stad
 • Nykvarn Bostäder
 • Lidl Fastighets service
 • Hufvudstaden
 • Newsec
RB Logga5.jpg

SERVICEAVTAL INOM VVS

Bekväm och trygg VVS-service åt bostadsrättsföreningar, via serviceavtal

Oavsett ifall er bostadsrättsförening är större eller mindre så behöver era fastigheter service och reparationer. Ofta sträcker sig ansvaret över detta, dygnet runt 365 dagar om året. Vi kan idag erbjuda oss att sköta denna service och ni får tillgång till vår jour på köpet. Livslängden kan också förlängas på många bostäder genom att de sköts om, innan de går sönder. Smidigast gör ni genom att teckna ett serviceavtal med ett oss. Då får ni kontroll över kostnader och kan flytta över ansvaret på proffs vilket gör styrelsemedlemmarnas situation mycket lättare.

Vi på AB Rörbjörnen har arbetat för bostadsrättsföreningar sedan lång tid, vi vet vad ni behöver och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade! Vi har oftast en rörmokare redo på kort varsel, allt för att ni ska få snabb service.

Vill ni veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss gärna så berättar vi mer. Vi har alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni kan och ska kräva av er samarbetspartner och vill gärna hjälpa er!

Bekväm och trygg service åt bostadsbolag, via serviceavtal

Bostadsbolagens ansvar såsom exempelvis bostäder, kontor och affärslokaler har alla en sak gemensamt, de behöver service och reparationer. Ofta 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Vissa av er löser det genom att anställa förvaltare och fastighetsskötare. Andra av er lejer ut allt på entreprenad. Enklare service på VVS anläggningar kan ni klara själva men för mera krävande åtgärder behövs specialisthjälp. Många av bostadsbolagens bestånd behöver rustas upp, andra kräver en större insats men då behövs extra resurser. Under tiden är det viktigt att ta vara på det som finns för att inte problemen ska bli värre. Livet kan förlängas på många bostäder och lokaler genom att man sköter om dem, innan de går sönder. Smidigast gör ni det genom att skaffa extern hjälp och teckna serviceavtal med ett VVS företag. Då får ni kontroll över era kostnader och får en lugnare vardag och helg.

Vi på AB Rörbjörnen har arbetat med denna typ av uppdrag sedan lång tid, vi vet vad ni behöver och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade!

Vill du veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss så berättar vi mer. Vi har alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni kan och ska kräva av er samarbetspartner och vill gärna hjälpa er!

Bekväm och trygg service åt kommuner, via serviceavtal

Kommunens ansvar såsom exempelvis skolor, fritidsgårdar, idrottsanläggningar, äldreboenden har alla en sak gemensamt, det är hårt slitage på all VVS-utrustning. Oroligheter i världen har inte gjort saken lättare då många kommuner drar ett ännu större lass idag än tidigare. Många av kommunens anläggningar kanske behöver rustas upp, andra kräver en större insats men det finns inte alltid resurser till detta. Därför behöver kommuner på ett ännu bättre sätt ta vara på det som finns och se till att trasiga enheter byts eller repareras direkt. Andra anläggningar kan räddas genom att delar byts ut i förväg, innan de går sönder. Flera kommuner har löst detta med att teckna serviceavtal med VVS-företag. Då får de på ett smidigt och tryggt sätt kontroll på sina kostnader och slipper oftare akuta avbrott i driften.

Vi på AB Rörbjörnen har varit trygga partners till kommuner sedan lång tid, vi vet vad ni behöver, vi vet vad lagen om offentlig upphandling innebär och ser till att ni blir nöjda och trygga istället för överraskade!

Vill du veta vad som ingår innan ni bestämmer er eller formulerar en förfrågan så kontakta oss så berättar vi mer. Givetvis har vi alla tillstånd, certifikat och behörigheter som ni kan och ska kräva av er samarbetspartner.


Nyckelfaktorer/varför RörBjörnen

Vi gör tillvaron/livet enkelt för våra kunder och projektledare genom att;

 • våra montörer har en hög kunskaps nivå
 • vi levererar hög kvalitet på utförande och administration & kommunikation
 • vi har en bra dokumentationshanteringen
 • vi har hög kvalite och intern kontroll
 • vi har glada och trevliga montörer
 • vi ligger i framkant med digitala hjälpmedel

Våra montörer är fullt kapabel att projekt leda små & mellanstora entreprenader, med ur/äta hantering samt handling/ritningsförståelse, hanterar byggmöten osv..., de är bra på kommunikation i tal och skrift.