Certifierade installatörer år Orbital Duschar

Rörbjörnen är nu certifierade installatörer och återförsäljare för Orbital Duschar. Johan och Björn är dom som blivit utbildade i att sätta ihop duscharna.

Företaget Orbital Systems har utvecklat framtidens dusch  en banbrytande och miljövänlig dusch som uppmärksammats världen över. Med Skype-entreprenören Niklas Zennström som investerare och CNN som medial beundrare är Orbital Systems nu redo för global lansering.
Den patentskyddade tekniken som Orbital Systems utvecklat återvinner vatten för användning i hushållsapplikationer. Den möjliggör världens mest avancerade och effektiva duschsystem som sparar över 90 procent vatten och 80 procent energi samtidigt som vattnet blir renare än vanligt kranvarmvatten. 
Orbitals mål är att hjälpa människor över hela världen att spara energi och vatten och samtidigt bidra till att skapa en hållbar framtid.

Rörbjörnen kommer att börja med att installera 20 st duschar i Nacka.