Om Rörbjörnen

RB Logga5.jpg

Våra kunder anlitar oss utan att tvivla på vår kompetens och genom vårt agerande skapar vi långvariga kontakter där våra kunder kan vara säkra på att vårt företag och våra tjänster ständigt utvecklas och förbättras. Till vår hjälp att uppfylla ovanstående åtaganden har vi en engagerad personal.

Till oss vänder sig entreprenörer från hela byggbranschen, stora organisationer och kommuner men också helt vanliga villaägare. Vi har under åren utfört en mäng olika entreprenader, hjälpt bostadsföreningar och privat kunder. Men vi har även stor erfarenhet av underhåll och service gällande både små och stora uppdrag för bostäder, kommersiella och offentliga lokaler.

RörBjörnen startades 2005 och växer starkt, idag omsätter vi ca 40 miljoner och är 20 anställda och våra kunder finns mestadels inom Stockholms län med omnejd.

Nyckelfaktorer för RörBjörnen

Vi gör tillvaron/livet enkelt för våra kunder och projektledare genom att;

  • våra montörer är certifierade och har en hög kunskapsnivå
  • vi levererar hög kvalitet på utförande och kommunikation
  • vi har en mycket bra dokumentations hantering och intern kontroll
  • vi har glada och trevliga montörer
  • vi ligger i framkant med digitala hjälpmedel
  • Vi är certifierade enligt säkert vatten
  • Vårt bolag är tillräckligt stort för att kunna ha den kunskap som krävs för att lösa problematiska frågeställningar. Vi omsätter ca 40 miljoner och sysselsätter ca 20 montörer.


 

Kvalitetspolicy

Vår målsättning är att vi ska utföra våra åtaganden så att de överensstämmer med våra kunders krav, önskemål och förväntningar.

Våra kunder ska med förtroende kunna anlita oss utan att tvivla på vår kompetens.

Vi ska genom vårt agerande skapa långvariga kontakter där våra kunder kan vara säkra på att vårt företag och våra tjänster ständigt utvecklas och förbättras.

Till vår hjälp att uppfylla ovanstående åtaganden har vi en engagerad personal som tillsammans med våra ledning styr vår organisation och hjälper oss att fortsätta som ett konkurrenskraftigt företag inom rörinstallationsbranschen.

IMG_0027.JPG
Foto 2015-04-28 09 52 54 (1).jpg