Nöjd kund är återkommande kund & vår bästa reklam. 
— Vårt motto

 

Vad vi kan göra för dig

Vi utför alla typer av VVS-arbeten, allt från det lilla jobbet i köket till totalentreprenader i flermiljonsklassen.

Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet inom yrket och utför VVS-arbeten till både privatpersoner, företag, kommuner & bostadsrättsföreningar.

Våra kunder kan anlita oss utan att tvivla på vår kompetens och genom vårt agerande skapar vi långvariga kontakter där våra kunder kan vara säkra på att vårt företag och våra tjänster ständigt utvecklas och förbättras. 

Till vår hjälp att uppfylla ovanstående åtaganden har vi en engagerad personal som tillsammans hjälper oss att fortsätta som ett konkurrenskraftigt företag.

Vi utför våra åtaganden så att de överensstämmer med våra kunders krav, önskemål och förväntningar.

Vi har stor erfarenhet av projektering, installation och service inom vs (värme och sanitet). För våra kunder betyder det i sin tur trygghet samtidigt som de kan spara pengar och tid. 


Kompetens

Vi på RörBjörnen är stolta över vår breda kompetens. Våra medarbetare har lång erfarenhet och specialistkunskap inom en mängd olika områden. Våra Rörmokare har säkert vattencertifiering och är certifierade Rörmokare. Våra Rörmokare är Svensktalande och kunniga kommunikatörer.

Vi vidareutbildar oss dessutom kontinuerligt inom områden som är relevanta för våra olika tjänster.

 

Flexibilitet

Att vara lyhörda för våra kunders önskemål är en oerhört viktig del av vårt arbete. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar med olika metoder och tankesätt i alla lägen.

 

Glädje

Glädje är ett signum för RörBjörnen. Vi är ett härligt gäng som gillar att skratta och umgås med varandra. Att ha kul på jobbet är en motiverande faktor som vi tror skapar sammanhang och gemenskap för våra medarbetare. Ett gott skratt förlänger livet helt enkelt.
 

 

Engagemang

Vi är en engagerad skara som älskar våra arbeten. Engagemanget kommer ur glädjen över att kunna prestera och vara till hjälp för våra kunder samt ta på oss nya intressanta uppdrag från kunder med olika bakgrund. En dag är aldrig den andra lik och den ständiga variationen motiverar oss.


Nyckelfaktorer/varför RörBjörnen

Vi gör tillvaron/livet enkelt för våra kunder genom at

  • Våra montörer är certifierade och har en hög kunskapsnivå
  • Vi levererar hög kvalitet på utförande och kommunikation
  • Vi håller det vi lovar, har vi satt ett fast pris så gäller det naturligtvis och de tider som vi bestämmer är de som gäller
  • Vi har en mycket bra dokumentations hantering och intern kontroll
  • Vi har glada och trevliga montörer som pratar svenska
  • Vi ligger i framkant med digitala hjälpmedel
  • Vi är certifierade enligt säkert vatten
  • Vårt bolag är tillräckligt stort för att kunna ha den kunskap som krävs för att lösa problematiska frågeställningar. Vi omsätter ca 40 miljoner och sysselsätter ca 20 montörer.